AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklarını yolmak

Kahve falında bıyıklarını yolmak

Kahve falında bıyıklarını yolmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıklarını yolmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Kahve falında bıyık yolmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bıyığını yolmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bıyıklarını yolmak çok kolay bir hayatı olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın bıyık almak huzurunun da yerine geleceğine, fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği bıyıklı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekte bıyık görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini bıyıklı görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir