AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekte bıyık görmek

Kahve falında erkekte bıyık görmek

Kahve falında erkekte bıyık görmek psikolojik olarak toparlanacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında erkekte bıyık gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında bıyıklı erkek görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında erkekte bıyık görmek tecrübelerini aktaracağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işarettir.

Kahve falında erkeği bıyıklı görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği bıyıklı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında bıyıklı erkek bebek görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bıyık temizlemek onların bir adım önüne geçeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir