AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyığı çıkmak

Kahve falında bıyığı çıkmak

Kahve falında bıyığı çıkmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bıyığı çıkmak gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında bıyığı çıkmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Kahve falında sakal ve bıyık çıktığını görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın bıyık görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının bıyıklı görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kazancını arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi bıyığı görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında bıyıklı balık görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir