AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun külü görmek

Kahve falında odun külü görmek

Kahve falında odun külü görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, haberler alacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında odun külü gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında odun külü görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kül rengi kedi görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında soba ve kül görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın kül görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kül taşımak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında soba külü görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kül tablası görmek ister istemez başının belaya gireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına tabir olunur.

Kahve falında küle basmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir