AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül taşımak

Kahve falında kül taşımak

Kahve falında kül taşımak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, biraz dinleneceğine işaret eder.

Kahve falında kül taşımak gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Kahve falında kül taşımak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında kül tablası almak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kül yağdığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Kahve falında ölünün küllerini görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ateş ve kül görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kül karıştırmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küllenmiş ateş görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında küllü su görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir