AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kül tablası görmek

Kahve falında cam kül tablası görmek

Kahve falında cam kül tablası görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kül tablası gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Kahve falında cam kül tablası görmek gelirin tükeneceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kül tablası kırmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kül tablasının kırıldığını görmek huzursuzlukların sona ereceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında kül tablası görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kül tablası almak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara tablası görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kül temizlemek malının ve parasının çoğalacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine inanılır.

Kahve falında sigara külü temizlemek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir