AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın kül görmek

Kahve falında kızgın kül görmek

Kahve falında kızgın kül görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın kül gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında kızgın kül görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küle basmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında sobada kül görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobadan kül almak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kül tablası kırmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kül tablası görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kül tablasının kırıldığını görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara külü temizlemek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir