AnaSayfa / Genel / Kahve falında küle basmak

Kahve falında küle basmak

Kahve falında küle basmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küle basmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında küle basmak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kül dökmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigaranın külünü görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında külünçe görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül yediğini görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Kahve falında kül olmuş ev görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gökten kül yağdığını görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, her anlamda güçleneceğine delalettir.

Kahve falında sönmüş kül görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, saadetinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir