AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin odun kırdığını görmek

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin odun kırdığını gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında odun kırdığını görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırda piknik yapmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalettir.

Kahve falında kırda gezmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayağını kırdığını görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kırda çiçek toplamak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, güzel ve doğru işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kırda güneşlenmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir