AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun çırası görmek

Kahve falında odun çırası görmek

Kahve falında odun çırası görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında odun çırası gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında odun çırası görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çıra koklamak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çırayla ateş yakmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, dünya malına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam çırası görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalettir.

Kahve falında çayda çıra oynamak yeni fırsatlar sunulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çıra yemek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çıra satın almak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Kahve falında çıra ağacı görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir