AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıra yemek

Kahve falında çıra yemek

Kahve falında çıra yemek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında çıra yemek gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında çıra yemek zarar gören insanlara yardım edeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında çıra koklamak rakiplerine büyük fark atacağına, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan çıra görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işarettir.

Kahve falında çıra satın almak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sıkılacağı bir haber almaya yorulmaktadır.

Kahve falında çırayla ateş yakmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulur.

Kahve falında odun çırası görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çıra ağacı görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çam çırası görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir