AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıra satın almak

Kahve falında çıra satın almak

Kahve falında çıra satın almak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Kahve falında çıra satın almak gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında çıra satın almak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çıra koklamak kırgınlıkların sona ereceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çam çırası görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında çıra ağacı görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalettir.

Kahve falında yanan çıra görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çıra toplamak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında odun çırası görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çıra yemek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir