AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam çırası görmek

Kahve falında çam çırası görmek

Kahve falında çam çırası görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çam çırası gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Kahve falında çam çırası görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında çıra yemek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında çayda çıra oynamak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çıra satın almak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, işinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında yanan çıra görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, makamının tehlikeye gireceğine yorulur.

Kahve falında çıra ağacı görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çırayla ateş yakmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında çıra toplamak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir