AnaSayfa / Genel / Kahve falında çırayla ateş yakmak

Kahve falında çırayla ateş yakmak

Kahve falında çırayla ateş yakmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, durumun değişmesine yorulur.

Kahve falında çırayla ateş yakmak gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış özel işlerinizin bitirilmesi gerekiyor.

Kahve falında çırayla ateş yakmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan çıra görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında çayda çıra oynamak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çıra koklamak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çıra ağacı görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çıra toplamak gönül hoşluğu yaşayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında çıra satın almak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam çırası görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir