AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıra koklamak

Kahve falında çıra koklamak

Kahve falında çıra koklamak maddi olarak güç kazanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çıra koklamak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Kahve falında çıra koklamak girişimlerde bulunacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında çırayla ateş yakmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında odun çırası görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında çıra yemek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan çıra görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında çıra satın almak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında çam çırası görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında çayda çıra oynamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir