AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıra ağacı görmek

Kahve falında çıra ağacı görmek

Kahve falında çıra ağacı görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında çıra ağacı gördüyseniz:

  • En iyi hazırlanmış planlarınıza karışan kişiler ya da belli başlı müdahaleler söz konusu olabilir.

Kahve falında çıra ağacı görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çıra koklamak çok büyük kazançlar getireceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında çam çırası görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında çıra toplamak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, böylece kendine güveneceğine inanılır.

Kahve falında odun çırası görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında çayda çıra oynamak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çıra satın almak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çırayla ateş yakmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, içinin de rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir