AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayda çıra oynamak

Kahve falında çayda çıra oynamak

Kahve falında çayda çıra oynamak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, darlığa düşeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, kişinin yasa düşeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Kahve falında çayda çıra oynamak gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında çayda çıra oynamak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam çırası görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında çıra satın almak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun çırası görmek rahat bir işe girileceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine tabir olunur.

Kahve falında çıra koklamak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi gücünün de daimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan çıra görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çırayla ateş yakmak mutluluktan havalara uçacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çıra yemek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir