AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya kaka yapmak

Kahve falında odaya kaka yapmak

Kahve falında odaya kaka yapmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında odaya kaka yapmak gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Kahve falında odaya kaka yapmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında odaya kaka yaptığını görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sıkılacağı bir haber almaya delalet etmektedir.

Kahve falında tasa kaka yapmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda kaka yapmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küvete kaka yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine kaka yapmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sürekli kaka yapmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında zorla kaka yapmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir