AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda kaka yapmak

Kahve falında banyoda kaka yapmak

Kahve falında banyoda kaka yapmak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda kaka yapmak gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında banyoya kaka yapmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda kaka yapmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda kaka görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında evin içine kaka yapmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, giderileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı kaka yapmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere kaka yapmak mutlu ve huzurlu olunacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalettir.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak kazancın artmasına, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir