AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya kaka yaptığını görmek

Kahve falında odaya kaka yaptığını görmek

Kahve falında odaya kaka yaptığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odaya kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Kahve falında odaya kaka yapmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında odaya kaka yaptığını görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kaka görmek işinin gücünün de rast gideceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının kakasını görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, eşlerin boşanacağına inanılır.

Kahve falında güvercin kakası görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında yürürken kaka yapmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında çok kaka yapmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir