AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli kaka yapmak

Kahve falında sürekli kaka yapmak

Kahve falında sürekli kaka yapmak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında sürekli kaka yapmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli yemek yapmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli çiş yapmak çok yıpranacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli idrar yapmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli banyo yapmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve kaka yapmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir