AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvete kaka yapmak

Kahve falında küvete kaka yapmak

Kahve falında küvete kaka yapmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, önemli sorumluluklar alacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, böylece yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında küvete kaka yapmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Kahve falında küvete kaka yapmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında küvete çiş yapmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küvette banyo yapmak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, seyahatlere katılacağına inanılır.

Kahve falında küvette uyumak her zaman kötülük için çalışacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küvette duş almak sıkıntılarını çözeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Kahve falında küvete girmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küveti doldurmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir