AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evine kaka yapmak

Kahve falında başkasının evine kaka yapmak

Kahve falında başkasının evine kaka yapmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evine kaka yapmak gördüyseniz:

  • İletişim barış veya huzur ortamı bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında başkasının evine kaka yapmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içine kaka yapmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kaka görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında etrafa kaka yapmak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında üzerine kaka yapmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine delalettir.

Kahve falında bir yere kaka yapmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir