AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla kaka yapmak

Kahve falında zorla kaka yapmak

Kahve falında zorla kaka yapmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında zorla kaka yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Kahve falında zorla kaka yapmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zorla zina yapmak işlerin günden güne artacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak başarılarının tadına varacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında yatağına kaka yapmak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine inanılır.

Kahve falında her yere kaka yapmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kaka yapmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında pantolonuna kaka yapmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline kaka yapmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir