AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi halı sermek

Kahve falında mavi halı sermek

Kahve falında mavi halı sermek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi halı sermek gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Kahve falında mavi halı sermek istediği noktalara ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye halı sermek gerginliğin biteceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalettir.

Kahve falında merdivene halı sermek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı sermek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında halı kilim sermek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıyı ters sermek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, maddi konuda zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz halı sermek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir