AnaSayfa / Genel / Kahve falında odanın tavanını görmek

Kahve falında odanın tavanını görmek

Kahve falında odanın tavanını görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın tavanını gördüyseniz:

  • Yok yere problem aramak yerine, işlerin hallolmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında oda tavanı görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında odanın tavanını görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavanda yürüdüğünü görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tavan görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavana dokunmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret eder.

Kahve falında başı tavana değmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma inanılır.

Kahve falında tavan boyadığını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir