AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı tavana değmek

Kahve falında başı tavana değmek

Kahve falında başı tavana değmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, rakiplerine yenileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında başı tavana değmek gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Kahve falında başı tavana değmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında tavana değmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatlarını bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bulutlara değmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına nazar değdiğini görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına tabir olunur.

Kahve falında eli eline değmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında balığa değmek hayırlı bir hayat süreceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında el ele değmek iş için gurbete gidileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin eline değmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir