Kahve falında oda tavanı görmek

Kahve falında oda tavanı görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında oda tavanı gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Kahve falında oda tavanı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında odanın tavanını görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tavanda görmek amacına nail olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tavandan akan su görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında evin tavanında yılan görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavanın yarıldığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir