Kahve falında yeşil tavan görmek

Kahve falında yeşil tavan görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tavan gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında yeşil tavan görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavana yükselmek bahtının açık olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine inanılır.

Kahve falında tavanı tamir etmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sorunlarından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda böcek görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanda yatmak falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavanda yazı görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın işaret etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek mevkie edineceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavanda karınca görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir