AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan boyadığını görmek

Kahve falında tavan boyadığını görmek

Kahve falında tavan boyadığını görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, duygularını açığa vuracağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tavan boyadığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Kahve falında tavan boyadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının boyadığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçını boyadığını görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ev boyadığını görmek stresli bir ortama gireceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında evi yeşile boyadığını görmek mutluluğunun katlanacağına, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı boyacılığı yapmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında boyacı olmak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı boyadığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir