Kahve falında tavanda yürüdüğünü görmek

Kahve falında tavanda yürüdüğünü görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sağlığının kötüye gideceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Kahve falında tavanda yürümek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tavanda yürüdüğünü görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavanda kertenkele görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, adını herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanın is olduğunu görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam tavan görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında tavan tamir etmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir