AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocağın patladığını görmek

Kahve falında ocağın patladığını görmek

Kahve falında ocağın patladığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayaline kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocağın patladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Kahve falında ocağın patladığını görmek dayanışma içinde kalacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünün patladığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek malında azalmaya, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivilcenin patladığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak geçiminin zorlaşacağına, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobanın patladığını görmek insanları kıracağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında volkan patladığını görmek artık rahat bir nefes alacağına, günahkâr olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir