AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın patladığını görmek

Kahve falında sobanın patladığını görmek

Kahve falında sobanın patladığını görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, şansının kendinden yana olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulur.

Kahve falında sobanın patladığını gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sobanın patladığını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına yorulur.

Kahve falında apandisit patladığını görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında denizin patladığını görmek bol nimete kavuşacağına, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşır makinesinin patladığını görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında arabasının lastiğinin patladığını görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında silahın patladığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında uçağın düşüp patladığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında silah patlamak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir