AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın lastiği patlamak

Kahve falında arabanın lastiği patlamak

Kahve falında arabanın lastiği patlamak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevdiklerini de koruyacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında lastiğin patladığını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabasının lastiğinin patladığını görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiği görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, dertlerin bölüşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir