AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün patladığını görmek

Kahve falında göğsünün patladığını görmek

Kahve falında göğsünün patladığını görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, kötü günlerin geride kalacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünün patladığını gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Kahve falında göğsünün patladığını görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın patladığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet borusunun patladığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lağım patladığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında volkan patladığını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında çıbanın patladığını görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Kahve falında denizin patladığını görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir