AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilcenin patladığını görmek

Kahve falında sivilcenin patladığını görmek

Kahve falında sivilcenin patladığını görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, başarı için fırsatların artacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sivilcenin patladığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Kahve falında sivilce patladığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sivilcenin patladığını görmek sözler sarf edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ampul patladığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazançsız işler peşinde olmaya delalettir.

Kahve falında teker patlamak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ocağın patladığını görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, gelirinin de garanti altında olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir