AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabının patladığını görmek

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının patladığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek kazancında da artış meydana geleceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Kahve falında sobanın patladığını görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında arabaların patladığını görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızlık zarının patladığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında teker patlamak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında evde su patladığını görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir