AnaSayfa / Genel / Kahve falında volkan patladığını görmek

Kahve falında volkan patladığını görmek

Kahve falında volkan patladığını görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hastalıktan şifa bulmaya, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, hastalıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında volkan patladığını gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kahve falında volkan patladığını görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında volkan patlaması görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında patlayan volkan görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında volkan görmek tatsız haberlerin alınacağına, büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük volkan görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında volkan lav görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kendisini korumaya alacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarının patladığını görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek itibar göreceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir