AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut ıslatmak

Kahve falında nohut ıslatmak

Kahve falında nohut ıslatmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut ıslatmak gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek süzüleceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalet eder.

Kahve falında ıslanmış nohut görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut ıslatmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına yorulur.

Kahve falında ıspartaya gitmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek ıslatmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir