AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslatılmış nohut görmek

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sevdiklerini de koruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslatılmış nohut gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Kahve falında nohut ıslatmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında ıslanmış nohut görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birilerini ıslatmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Kahve falında birini ıslanmış görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına alamet eder.

Kahve falında ıspıt görmek spora başlayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ıslanmış ayakkabı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir