AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hortumla ıslatmak

Kahve falında birini hortumla ıslatmak

Kahve falında birini hortumla ıslatmak daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak gördüyseniz:

  • Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla ıslatmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak sadaka ya da zekat vereceğine, geçim derdinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla ıslatılmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ısparta halı görmek tabiri caizse can bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında yufka ekmek ıslatmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında ıstavroz görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir