AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıspartaya gitmek

Kahve falında ıspartaya gitmek

Kahve falında ıspartaya gitmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, zengin olunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıspartaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında ıspartaya gitmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıstanbulda olmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, zorlukların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin seni ıslattığını görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında suyla ıslatıldığını görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ıslanmış yatak görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir