AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış nohut görmek

Kahve falında ıslanmış nohut görmek

Kahve falında ıslanmış nohut görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında ıslanmış nohut gördüyseniz:

  • Bazı konuları bizzat sonuçlandırmak için girişimlerde bulunmadan önce, olayların ya da sorunların asıl nedenlerine odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ıslanmış nohut görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında nohut ıslatmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında suyla birini ıslatmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini ıslatmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir