AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında nişanı bozmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında nişanını bozmak üzüntülü günler yaşanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında nişan bozduğunu görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, başarılarının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan bozmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek hak yemeyeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarı bozmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir