AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanını bozmak

Kahve falında nişanını bozmak

Kahve falında nişanını bozmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanını bozmak gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında nişanını bozmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına yorulur.

Kahve falında nişan bozduğunu görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanı bozmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan bozmak aile hayatının bozulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek kaybettiği şeyi bulmasına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir