AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanı bozmak

Kahve falında nişanı bozmak

Kahve falında nişanı bozmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanı bozmak gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Kahve falında nişan bozmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanını bozmak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan bozduğunu görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işarettir.

Kahve falında nişanı bozmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalettir.

Kahve falında dolar bozdurmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir