AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanı bozduğunu görmek

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanı bozduğunu gördüyseniz:

  • Bazı engellerle karşılaşmanız durumunda yaşananları kişisel algılamamalı veya güveninizi sarsmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında nişanını bozmak yükünün azalacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanı bozmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan bozmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan bozduğunu görmek huzurun kaçacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir