AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek neşesini kaçıracağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, adeta sinirden küplere bineceğine, her geçen gün sorunların artacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin nişan bozduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin yanlış tutumları da parasal sıkıntınıza sebep olabilir.

Kahve falında nişanını bozmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında nişanı bozmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında nişan bozmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, düşmanlarının güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan bozduğunu görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında büyü bozmak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir