AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarı bozmak

Kahve falında kızlık zarı bozmak

Kahve falında kızlık zarı bozmak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Kahve falında kızlık zarı bozmak gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında birinin kızlık zarını bozmak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Kahve falında kızlık zarını bozmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı bozmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık zarının patladığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kızlık zarı kan görmek husumetlerin başgöstereceğine, ün sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kızlık zarının bozulduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir