AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan bozmak

Kahve falında nişan bozmak

Kahve falında nişan bozmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında nişan bozmak gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Kahve falında nişan bozduğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanını bozmak fakirlikten kurtulmaya, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanı bozmak artık kötü günler yaşamayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak gönül yaralarının iyileşeceği, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan bozmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında telefon bozmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir